За нас

Денонощна траурна агенция в град Пловдив – „Акропол“

24 часа, седем дни в седмицата, екипът на Траурна агенция “Акропол” Пловдив е готов да работи за Вас и да поеме Вашите грижи!

Ние, мениджърският екип на ТА „Акропол“ – Пловдив създадохме агенцията в началото на 2005г. с желанието и намерението да задоволим нуждите от всичко онова, което до тогава липсваше в погребалната и траурно-обредната дейности. Вече години наред успешно, отговорно и професионално работим за своите съграждани. С радост и гордост можем да отбележим, че се наредихме на една от водещите позиции, а обема от стоки и услуги, които предлагаме остава ненадминат. За нуждите на нашите клиенти работят  три офиса на територията на гр. Пловдив и един офис в с. Труд. Ние сме първата и единствена агенция в региона, която притежава  собствена база за обгрижване на покойници, хладилна камера и склад, разположени на площ от 700 кв.м.

Екипът на Траурна агенция “Акропол” Пловдив е от професионалисти, високо морални и отговорни хора. Това ни задължава да бъдем изключително внимателни към достойнството и последната воля на покойника, към близките му, да сме коректни в ценообразуването. Доверете се на професионализма и дългогодишния опит на нашите служители. Надяваме се в трудния за Вас момент да Ви бъдем полезни и да Ви помогнем.

Траурна агенция „Акропол“ работи денонощно, както и по време на празнични и почивни дни. Търсете директен контакт с нас. Ние не работим с посредници и не оскъпяваме траурната услуга. Ако имате нужда от съвет или помощ, не се колебайте да ги поискате по всяко време от нас. Онова, което със сигурност можете да очаквате от страна на Траурна агенция “Акропол” е професионално и отговорно изпълнение на всички услуги, съобразени с Вашите религиозни и верски изисквания.

Как да постъпим, ако се случи най-тъжното ?

Най-важното, обърнете се директно към нас, не използвайте посредничеството на комисионери, които да Ви натоварят с излишни разходи в трудния момент.

Обадете се на денонощните ни телефони: 032/66 46 27 и 0885 86 88 88 и ще получите денонощно обслужване, човешко отношение и подкрепа, както и точна и изчерпателна информация за Вашия случай. Сами може да изберете, дали да дойдете в офиса ни или ние да ви посетим.